You, the petitioner

Geef asielzoekers geen voorrang op huisvesting

18 signatures

Wij roepen op tot een heroverweging van het huidige beleid met betrekking tot huisvesting, waarin voorrang wordt gegeven aan asielzoekers. Het is tijd om onze eigen burgers de prioriteit te geven als het gaat om betaalbare huisvesting.

Door deze petitie te ondertekenen, steunt u de oproep om onze prioriteiten te herzien en ervoor te zorgen dat Nederlandse burgers niet langer worden benadeeld als het gaat om huisvesting. Samen kunnen we een eerlijker en rechtvaardiger systeem tot stand brengen.

Teken vandaag nog de petitie om te pleiten voor een herziening van het huisvestingsbeleid en om onze eigen burgers de voorrang te geven die ze verdienen.

Laten we samenwerken aan een betere toekomst voor alle Nederlanders.

Dank u voor uw steun.

Met vriendelijke groet

Petition

We

woningzoekenden en medestanders

 

establish that:

  • Nederland is altijd een open en gastvrij land geweest voor mensen die op zoek zijn naar een veilige haven. Dit is een waarde waar we trots op zijn.
  • Echter, in de afgelopen jaren is onze huizenmarkt onder druk komen te staan, waardoor het voor veel Nederlandse burgers moeilijk is geworden om geschikte huisvesting te vinden.
  • Een evenwichtige aanpak waarbij we asielzoekers blijven ondersteunen mag niet ten koste gaan van onze eigen bevolking.

 

and request

herzie dit beleid, met als doel onze eigen inwoners voorop te stellen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Quinten Buijs 

History

Signatures